Pàgines

Translate

dissabte, 20 d’abril del 2013

Hamburgueses





Aquesta és la meva recepta de les hamburgueses, és al gust de la nostra família, però sobre aquesta base vosaltres podeu fer les variacions que més us agraden. Sempre dic que la cuina és un art que no s’acaba mai, que es mou segons els gustos dels comensals i que qui gaudeix cuinant també gaudirà modificant les receptes que anem descobrint. Per això us convido a provar aquesta recepta i després adaptar-la al vostre gust.

Per fer les hamburgueses necessitarem:

250 grams de carn picada de porc
250 grams de carn picada de vedella
un ou
40 grams de pa ratllat (pa de galeta)
Un pessic de sal
All i julivert segons els gustos


És ben fàcil, només cal que mesclem els dos tipus de carn picada, l’ou, la sal i el pa ratllat en un bol fins arribar a una textura suficientment consistent per a formar les boles.


Farem 5 boles d’uns 110 grams i posteriorment formarem les hamburgueses que cuinarem a la planxa i gaudirem amb una mica de ketxup (un dia penjaré la recepta de com preparar un ketxup natural), o en un entrepà amb formatge, ceba enciam i tomaquet.

1 comentari:

  1. Recepta basica molt ben explicada i il.lustrada.
    Comparteixo, amb el teu permís i amb l'enllaç, al meu facebook ;)
    T'animo a publicarne més

    ResponElimina